Support our efforts, sign up to a full membership!
(Start for free)
Register or login with just your e-mail address
Artist

Bogomil

   
Number of songs: 1 | Total weeks on charts: 13
Appearing in a total number of: 2 charts | Total period running: 75 days
Songs by Bogomil
Biography
Богомил Бонев е прецедент в българското издание на "X Factor"! Въпреки че е под позволената долна граница - едва на 14 години, той успя да докаже, че притежава огромен талант и е достоен да се бори на спектаклите на живо в "X Factor". От 10-годишен е солов артист и вече е на път да изпълни мечтата си да стане световноизвестен изпълнител. Световноизвестната група Hurts публикуваха неговото изпълнение от кастингите на тяхното парче “Stay” на стената си във Facebook. Ден по-късно същото изпълнение се появи и на страницата на Sony Music International. Това предизвика огромната подкрепа на хиляди хора от цял свят.



Боги и Рафи изпълниха по още една последна песен, след отпадането на Александра, съответно “Feeling Good” на Майкъл Бубле и “This Is a Mans World” на Джеймс Браун. След последното гласуване Боги беше на косъм от спечелването на финала в музикално шоу номер 1. С 49.4 на сто от гласовете на зрителите, той се класира на второ място.



Официална фен страница на Богомил в Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Bogomil-Bonev/306126812746529?ref=pb

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
Sources: Wikipedia, Top40-Charts.com Editorial team




You might be interested also in...

Top songs from around the world today




© 2001-2024
top40-charts.com (S4)
about | site map
contact | privacy
Page gen. in 0.1129260 secs // 79 () queries in 0.10758876800537 secs