Support our efforts, sign up to a full membership!
(Start for free)
Register or login with just your e-mail address
Artist

Jesse Kaikuranta

   
Number of songs: 2 | Total weeks on charts: 9
Appearing in a total number of: 3 charts | Total period running: 49 days
Songs by Jesse Kaikuranta
Biography
Jesse Kaikuranta (s. 13. huhtikuuta 1982, Maarianhamina[1]) on suomalainen laulaja. Kaikuranta asui lapsuutensa Ähtärissä, mutta asuu nykyisin Kokkolassa. Kaikuranta on ammatiltaan laulunopettaja.

Jesse Kaikuranta osallistui The Voice of Finland -musiikkikilpailuun vuonna 2012 ja eteni Paula Koivuniemen joukkueessa finaaliin asti. Kaikurannalle kirjoitettiin kilpailun finaalia varten kappale "Vie mut kotiin", jonka singlejulkaisu nousi Suomen iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi. Kaikuranta hävisi finaalissa Mikko Sipolalle ja Saara Aallolle, mutta sai suosion myötä levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.

Kaikurannan debyyttialbumi "Vie mut kotiin" julkaistiin 2. marraskuuta 2012 ja se sijoittui heti ensimmäisellä listaviikollaan Suomen virallisen albumilistan kärkeen.
Albumia myytiin jo ennen sen julkaisua lähes platinalevyn verran, eli lähes 20 000 kappaletta. Matti Mikkola ja Eppu Kososen tuottamalle albumille kappaleita ovat tehneet Kaikurannan itsensä lisäksi muun muassa Aki Tykki, DJPP, Paula Vesala, Freeman ja Hector. Levyn toinen single "Järjetön rakkaus" julkaistiin 14. syyskuuta 2012.
Kappaleesta julkaistiin lokakuussa musiikkivideo, jonka on ohjannut ja käsikirjoittanut Elias Koskimies. Juonellinen video sijoittuu Helsingin Kallioon.
Sources: Wikipedia, Top40-Charts.com Editorial team




You might be interested also in...

Top songs from around the world today




© 2001-2024
top40-charts.com (S4)
about | site map
contact | privacy
Page gen. in 0.1091681 secs // 85 () queries in 0.10300803184509 secs