Support our efforts, sign up to a full membership!
(Start for free)
Register or login with just your e-mail address
Artist

Julie Bergan

   
Number of songs: 7 | Total weeks on charts: 38
Appearing in a total number of: 9 charts | Total period running: 135 days
Songs by Julie Bergan
Biography
Navnet er kanskje ikke så kjent enda, men du har garantert hørt stemmen. Julie lånte sin unike og kraftfulle stemme til Cir.Cuz. Resultatet ble hiten Supernova, som herjet hitlistene og til nå har solgt utrolige 6xplatina.


Skiensjenta vokste opp i en musikalsk familie, og scenen var hennes andre hjem, med større roller i musikaler, danseoppvisninger og teaterstykke fra barndommen av. Hun valgte nettopp musikk, dans og drama som studieretning for videregående.


Julie er ikke bare talentfull, men også ambisiøs og fokusert, og hun har stått på for å skaffe seg nye erfaringer, kontakter og fans via talentkonkurranser, opptredener på blant annet VG-lista og i Melodi Grand Prix. I tillegg har hun, med god respons, brukt YouTube hvor hun jevnlig lastet opp klipp av seg selv som synger sine favorittsanger. Og hun ville ikke vært den første superstjernen som ble oppdaget nettopp slik...
«- Vi er utrolig fornøyde med å ha inngått avtale med Julie. Hun er ambisiøs, utrolig dedikert, har et udiskutabel talent - og tross sin alder allerede mye liveerfaring. Vi trenger uredde artister som henne som tør å gi full gass i popsegmentet,» sier Guttorm Raa, general manager i Warner Music Norway.
Julie signerte nylig publishingavtale med Warner Chappell Music, og er i disse dager i studio hvor hun jobber med et utvalg norske og internasjonale produsenter og låtskrivere. 17. januar slippes debutsingelen ut på Waner Music Norway.
Sources: Wikipedia, Top40-Charts.com Editorial team




You might be interested also in...

Top songs from around the world today




© 2001-2024
top40-charts.com (S4)
about | site map
contact | privacy
Page gen. in 0.1006999 secs // 85 () queries in 0.095288038253784 secs