Support our efforts, sign up to a full membership!
(Start for free)
Register or login with just your e-mail address
Artist

Lawineboys

   
Number of songs: 2 | Total weeks on charts: 3
Appearing in a total number of: 2 charts | Total period running: 7 days
Songs by Lawineboys
Biography
De Lawineboys vinden hun roots achter de draaitafels. Als Deejays reisden ze het hele land door om cafés, discotheken en feesttenten op z’n kop te zetten. Daarbij werd steeds vaker de microfoon genomen om te zingen en al snel werd het tijd voor eigen repertoire.

De grote doorbrak kwam met het tv programma ‘Uit Je Skihut’ dat hen 4 weken lang volgde tijdens hun werkzaamheden in Oostenrijk. Wat Zullen We Drinken, de single van dat moment, was daarna overal te horen. En nog steeds is dit een van de meest gedraaide nummers van de Party Deejays.

Inmiddels hebben de Lawineboys menig Party Hit op hun naam staan. Wie kent niet: Laat Maar Waaien, Als We Gaan (dan gaan we met z’n alle); In De Blote Kont (i.s.m. Mooi Wark & DJ Roy) en Over 100 Jaar (Door 538 verkozen tot beste Après Ski Hit van 2008)

De Lawineboys bleven echter niet stilzitten. Toen de mogelijkheid zich voor deed om in Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) een Après Ski bar voor zichzelf te openen, grepen ze dit met twee handen aan. In de winterperiode treden ze, m.u.v. Carnaval, dan ook dagelijks op in hun eigen Après Ski Paleis.
Sources: Wikipedia, Top40-Charts.com Editorial team




You might be interested also in...

Top songs from around the world today




© 2001-2024
top40-charts.com (S4)
about | site map
contact | privacy
Page gen. in 0.0985479 secs // 82 () queries in 0.093675374984741 secs